Onze boeren

Als je goed om je heen kijkt, zie je dat onze streek heel veel te bieden heeft. Alle boeren produceren en telen met heel veel passie hun eigen producten en wij verzamelen deze voor u. Zo kunnen wij u voorzien van verse streekproducten rechtstreeks van de bron. Heerlijk, eerlijk en met een hele korte route. 

Zuivelboerderij Plexat produceert hun zuivel met verse melk van eigen koeien. Het heeft daardoor een volle en authentieke smaak.
www.zuivelboerderijplexat.nl


De Boerderijbeleving verzorgt heerlijk handgesneden kazen. Met als uniek product de proeverijpakketjes en Hollandse kaasfondue.
www.deboerderijbeleving.nl 

De bakmixen voor brood en banket van Buiters Bakboerderij zijn met passie voor bakken voor u samengesteld.
www.bakboerderij.nl

Al ons fruit en sappen zijn puur, zongerijpt en vol energie. Deze kwaliteit kunt u zeker proeven.
www.eerlijkenheerlijk.eu

Biologisch brouwen en duurzaam ondernemen is voor biermerk Waterland Brewery een vanzelfsprekend gegeven. Om zo heerlijk en betaalbare speciaal bieren produceren.  www.bierderijwaterland.com

Van Vi staat voor mooie cadeautjes voor jezelf en/of voor een ander. Haar droogbloemen en decoraties fleuren je interieur voor lange tijd op.
www.vanvi.nl


Hoeveslagerij Leeuwenhorn staat voor topkwaliteit Piemontees rundvlees, biologisch varkens- en kippenvlees.
www.hoeveslagerijleeuwenhorn.nl 

Onze Tasty Family heeft een passie voor het maken (h)eerlijke droge worsten. Het vlees van het Beemsterlant's Varken en de verse ingrediƫnten uit onze eigen moestuin zorgen ervoor dat onze worstjes de avond meestal niet halen!
www.cordemeijer.nl