Onze boerderijwinkel

Bent u op zoek naar verse en eerlijke producten? Dan bent u bij ons op het juiste adres. In onze boerderijwinkel vindt u onze eigen geteelde producten en die van agrariërs uit Noord-Holland. Een korte route van het land tot op uw bord. Benieuwd naar onze producten lees dan snel verder. 

Seizoens- en streekproducten

Onze boerderijwinkel is gevestigd op akkerbouwbedrijf Firma Kroon-Weel. Op dit bedrijf worden verschillende aardappelrassen, uien en tarwe geteeld en verkocht. Naast onze eigen geteelde producten bieden wij een assortiment aan verschillende producten uit de prachtige natuur van Noord-Holland. Doordat wij elke week verse producten verzamelen bij onze agrariërs is ons assortiment vers, seizoens- en streekgebonden. Kopen in de boerderijwinkel is daarom een duurzame keuze. 

Kijk, beleef en leer 

Naast dat u welkom bent in onze winkel, laten wij graag de groei van onze producten zien. In onze kijktuin kunt u onder begeleiding een kijkje nemen en leren over de groei van ons voedsel. Verder organiseren wij themadagen met leuke activiteiten. Houd daarom goed onze sociale media in de gaten. Zo wordt een bezoek aan de boerderij een leerzame beleving voor jong en oud. 

Ons assortiment

Van eigen akker

Van onze eigen akker komen verschillende aardappelrassen met ieder hun eigen smaak en kenmerken. Daarnaast verbouwen wij heerlijke rode en witte uien. Dit alles is in verschillende hoeveelheden te vinden in de winkel. 

Groente en fruit

In de winkel zijn heerlijke groentes en fruit te vinden uit eigen moestuin en de omgeving.  Denk aan: aardbeien, appels, broccoli, wortels, bieten, verschillende slasoorten en nog veel meer. Houd onze sociale media in de gaten voor het actuele assortiment. 

Zuivel

Alle zuivelproducten in onze winkel zijn op de boerderij gemaakt van verse melk. Zo hebben wij melk, yoghurt en vla van Zuivelboerderij Plexat uit Opmeer en verkopen we heerlijke kaas van kaasmakerij Klaver uit Winkel.  

En veel meer...

Natuurlijk is er in de boerderijwinkel nog veel meer te vinden. Zoals  bloemenhoning, prachtige droogbloemen, bakmeel en ga nog maar even door. Alles eerlijk en uit de omgeving.  Ook leuk als cadeau. Zoekt u iets speciaals? Neem dan even contact met ons op.